Een smaakvolle amandelstaaf maken? Volg deze 'masterclass' in 6...
De gevulde banketstaaf met amandelspijs en een knapperige korst van bladerdeeg blijft onverminderd populair in november en december....
De gevulde banketstaaf met amandelspijs en een knapperige korst van bladerdeeg blijft onverminderd populair in november en december....
De terugkeer van chocoladekerstfiguren en een nieuwe vierkante versie van de panettone. Dat zijn volgens het Sigep-observatorium de belangrijkste...
Een broeder is een mooie naam voor een prachtig, luxe krentenbrood met zoete vulling. Vaak wordt 'ie gegeten met een kom warme melk, een lik stroop...
De kerstdagen staan voor de deur en ik voel de opwinding daarover als ik met jullie praat. Laat me je vertellen: er is een manier om deze feestelijke...
Chocolatemakers maakt namens Sinterklaas duurzame chocoladeletters van eerlijke cacao, die naar Nederland worden gezeild. Tenminste, een deel ervan....
Worden er nog beulingen gebakken? Er zullen weinig mensen zijn die het woord ooit gehoord hebben, laat staan een beuling hebben gegeten. Speciaal...
Vanwege de fors gestegen kosten voor het dagelijkse leven letten consumenten extra op hun uitgaven. Daardoor is het voor de ambachtelijke bakkers...
Bakkers zijn dol op vakwedstrijden om daarmee het niveau van hun producten en hun bak- en vakkkunde naar een hoger niveau te tillen. Bovendien doet...
We keren aankomende feestdagen terug naar de basis van desserts. Meer intieme festiviteiten met een vermindering van de consumptie, wordt...
Een goede winkelinrichting is van groot belang. Zeker rond de feestdagen als je je sinterklaas- of kerstassortiment extra onder de aandacht wilt...