Peter Klosse: 'Door te sturen op smaak kan bakker klant verleiden' -...
Smaak is een meetbaar begrip waar ambachtelijke brood- en banketbakkers veel meer uit zouden kunnen halen. Dat vindt Peter Klosse, die op uitnodiging...
Smaak is een meetbaar begrip waar ambachtelijke brood- en banketbakkers veel meer uit zouden kunnen halen. Dat vindt Peter Klosse, die op uitnodiging...
Het Genootschap voor de Bakkerij en Bakery Nexus openen het nieuwe jaar op 22 januari 2024 met een bijzonder smakelijk netwerkevent. Het event is ook...
Nu de uitdagingen in de bakkerijsector verder toenemen, groeit de behoefte aan samenwerking. Zoveel werd duidelijk tijdens een bijeenkomst van Het...
Het Genootschap voor de Bakkerij houdt 1 november een bijeenkomst bij ondernemer Jan-Aart Schuld in Elburg. De bijeenkomst vindt plaats in De...
Na twee turbulente jaren hoopt het Genootschap voor de Bakkerij weer bij elkaar te komen op maandag 2 mei. Na de algemene ledenvergadering volgt een...
In februari 2021 ondertekenden vijf grote branchepartijen met ledenvertegenwoordiging een nieuw manifest om de branche stevig in het zadel te zetten....
De totale sector schaart zich achter een manifest om het imago van de gehele bakkerijketen op allereerst de arbeidsmarkt te versterken. Het manifest...
Het Genootschap voor de Bakkerij houdt voor leden een webinar op maandag 21 september.
Het bestuur van het Genootschap voor de Bakkerij heeft de bijeenkomst van 12 mei geannuleerd in verband met het corona-virus.
Net zoals vorig jaar is het Genootschap voor de Bakkerij met een stand aanwezig op Bakkersvak. 'Vorig jaar stonden we voor het eerst op de beurs en...