Hans Som: 'Waken voor kleverigheid bij brood met minder koolhydraten'
Steeds meer consumenten letten op hun gezondheid, vooral in de eerste maanden van een nieuw jaar. Bakkers spelen daar op in met een brood met minder...
Steeds meer consumenten letten op hun gezondheid, vooral in de eerste maanden van een nieuw jaar. Bakkers spelen daar op in met een brood met minder...
In het jongste nummer van Bakkerswereld in 2024 een exclusief interview met de nieuwe NBOV-voorzitter Daniëlle Uljee. Verder onder meer een...
Het is weer stollentijd, dat betekent altijd weer even warmlopen. Hans Som doet een handreiking en maakt deze prachtige, klassieke 'stut'.
Met getoerd gerezen deeg is veel mogelijk. Het verrijkte gistdeeg, waarbij door te toeren laagjes vetstof worden gevormd, wordt in de volksmond...
De Achterhoekse graanoogst 2022 is binnen én beoordeeld op bakkwaliteit. Alle dertien goed! Internationaal expert en broodartiest Hans Som testte...
In Bakkerswereld van 14 oktober 1971 staat vermeld dat Frans Som de eerste prijs in een vakwedstrijd behaalde met kadetten. Zoon Hans heeft het...
Bakkerswereld editie 3 van 2022 staat nu online. In deze nieuwe digitale editie staat het thema 'grondstoffen een afgewogen keuze' centraal. Hans Som...
Desembrood is voor iedere bakker een mooie aanvulling op het assortiment. Er moet echter niet te licht gedacht worden over de productie. 'En bakkers...
Het Nederlands BoulangerieTeam (BT) is tweede geworden op het Wereldkampioenschap broodbakken 2022 in Parijs. Daarmee liet het BT negen landen achter...
De Nederlandse deelnemers aan het WK Broodbakken in Parijs, Mondial du Pain, nemen Achterhoeks graan mee om de concurrentie af te troeven. Onder...