'Geef eens iets weg' - 6 tips in het kort over klantenbinding
Echte Bakker Van der Veer besteedt veel aandacht aan het werven en binden van klanten. Met succes: het aantal klanten groeit nog ieder jaar. Remco...
Echte Bakker Van der Veer besteedt veel aandacht aan het werven en binden van klanten. Met succes: het aantal klanten groeit nog ieder jaar. Remco...
Gezondheid, duurzaamheid en werkgeluk: thema's die wat NBC en FoodBase betreft de komende jaren hoog op de agenda van ondernemers horen te staan. 'De...
Sasindaran Sasikala is 24 jaar en woont samen met zijn vriendin en twee chihuahua's in Joure. Hij volgde de opleiding International Business aan de...
De supermarkt is voor de zogenoemde gemaksgeneraties steeds vaker de eerste keuze geworden voor directe consumptie buitenshuis.
Levi Kuipers (28) is geboren in Hantum en woont samen met zijn vriendin in het centrum van Dokkum. Sinds januari dit jaar is hij werkzaam bij Fortuin...
Wouter Kloosterman (24) heeft na het afronden van zijn Hbo-opleiding International Business & Languages voor een baan in de zoetwarensector gekozen....
Sandra Dijkstra (22) uit Rinsumageest is inmiddels ruim een jaar in dienst bij Bakkerij Braaksma in Oentsjerk. Daar zit ze helemaal op haar plek. 'Ik...
Verdeeld over twee dagen wist inspiratiemanager Frans Goenee van De Efteling zo´n 60 bakkers op 16 en 17 mei te boeien. Hij trok parallellen tussen...
Op de een kun je volledig bouwen, de ander heeft wat meer aandacht nodig. Het vergt soms wat geduld om met jonge mensen te werken. We hebben deze...
In 2020 gaat de generatie Z zich als consument nadrukkelijk zal manifesteren. Om goed voorbereid te zijn, start Focusplaza in januari 2020 in...