Alles over Generatie Z

Ondernemer Remco van der Veer weet hoe hij klanten kan verrassen. Foto: Koos Groenewold

'Geef eens iets weg' - 6 tips in het kort over klantenbinding

Echte Bakker Van der Veer besteedt veel aandacht aan het werven en binden van klanten. Met succes: het aantal klanten groeit nog ieder jaar. Remco...

Carolien Hurkx, manager Organisatie en Ontwikkeling bij FoodBase: 'Jongeren zijn netwerkers pur sang: ze kennen alles en iedereen. Maak daar gebruik van.'

Medewerkers behouden in veranderende branche én tijd: 'Bakkerijsector...

Gezondheid, duurzaamheid en werkgeluk: thema's die wat NBC en FoodBase betreft de komende jaren hoog op de agenda van ondernemers horen te staan. 'De...

Sasin Sasikala (24) is continu verbeteraar bij Fortuin. Foto: Andries van der Werf

Sasin Sasikala (24) is continu verbeteraar bij Fortuin: 'In de...

Sasindaran Sasikala is 24 jaar en woont samen met zijn vriendin en twee chihuahua's in Joure. Hij volgde de opleiding International Business aan de...

De broodafdeling van de Lidl wordt geregeld tussen de middag bezocht voor een snelle snack. Foto: Lidl

Supermarkt steeds vaker eerste keus bij snelle hap

De supermarkt is voor de zogenoemde gemaksgeneraties steeds vaker de eerste keuze geworden voor directe consumptie buitenshuis.

Levi Kuipers. Foto: Andries van der Werf

Levi Kuipers (28) werkt op de afdeling Bedrijfsbureau van Fortuin:...

Levi Kuipers (28) is geboren in Hantum en woont samen met zijn vriendin in het centrum van Dokkum. Sinds januari dit jaar is hij werkzaam bij Fortuin...

Wouter Kloosterman voelt zich helemaal op z'n plek bij Hellema in Hallum. Foto: Andries van der Werf/ Bakery Sweets Center

Wouter Kloosterman (24) over zijn werk bij Hellema:...

Wouter Kloosterman (24) heeft na het afronden van zijn Hbo-opleiding International Business & Languages voor een baan in de zoetwarensector gekozen....

Sandra Dijkstra kan als banketbakker al haar creativiteit kwijt. Foto: Andries van der Werf

Sandra Dijkstra (22) over banketbakkersvak: 'Praktijk is veel leuker...

Sandra Dijkstra (22) uit Rinsumageest is inmiddels ruim een jaar in dienst bij Bakkerij Braaksma in Oentsjerk. Daar zit ze helemaal op haar plek. 'Ik...

Bakeplus-directeur Bob Sars: ‘Enorme diversiteit onder bakkers.' Foto: Bert Jansen

Inspiratie-sessies Bakeplus: Nieuwe generatie bakkersklanten stelt...

Verdeeld over twee dagen wist inspiratiemanager Frans Goenee van De Efteling zo´n 60 bakkers op 16 en 17 mei te boeien. Hij trok parallellen tussen...

Verdiep je eens in wat je jongerere medewerkers allemaal met die telefoon doen. 						Foto’s: Shutterstock

Jonge mensen in de bakkerij hard nodig; hoe werkt de Generatie Z?

Op de een kun je volledig bouwen, de ander heeft wat meer aandacht nodig. Het vergt soms wat geduld om met jonge mensen te werken. We hebben deze...

'Met vegan goed voorbereid zijn op generatie Z'

'Met vegan goed voorbereid zijn op generatie Z'

In 2020 gaat de generatie Z zich als consument nadrukkelijk zal manifesteren. Om goed voorbereid te zijn, start Focusplaza in januari 2020 in...