Opnieuw een streekproduct dat wordt geëerd: de Bossche Bol
De Bossche Bol bestaat 100 jaar in 2025. Alle redenen voor de Bosschenaren om voorbereidingen te treffen om hun 'soes' op het schild te hijsen....
De Bossche Bol bestaat 100 jaar in 2025. Alle redenen voor de Bosschenaren om voorbereidingen te treffen om hun 'soes' op het schild te hijsen....
Hema wil in 2030 haar CO2-emmissies met 50 procent reduceren. Daarom introduceert Hema onder andere een aantal nieuwe plantaardige gebakjes. De...
'Duurzaamheid gaat ook over toekomstbestendig consumeren. Trends als suikerreductie in gebak kun je daarbij niet negeren.' Met deze woorden trapte...
Dawn Foods organiseerde onlangs vegan inspiratiesessies onder de naam Plantastic Pastry, waarbij veertig ambachtelijke bakkers volop werden...
Verras je klanten met een uitgebreider gebaksassortiment, inclusief plantaardige opties. Dit hazelnoot schuimgebakje toont aan dat er geen compromis...
Jolisca Bakker besloot zich na het volgen van cursussen aan het Bakery Institute te verdiepen in vegan gebak voor de horeca, zoals cakes,...
Hoe passen banket en gebak in het thema van dit novembernummer van Bakkerswereld: de gezondere bakkerij? De bakkerij als een van de...
Bakkerij Gorthuis viert op zaterdag 1 oktober het 101-jarig bestaan. Voor deze heugelijke gebeurtenis heeft bakker Peter Gorthuis een nieuw gebakje...
Ondernemers die een hulpactie op touw willen zetten voor Oekraïne, kunnen via de site van Bakkerij Support gratis het logo voor schildjes op gebak...
Diverse bakkers in ons land hebben ingespeeld op het wereldkampioenschap van Max Verstappen. Banketbakkerij Gustaaf bakte op verzoek van klanten een...