Van het gas af en dan? Dit is hoe het (beter) kan volgens Rogier Heijn
'De overheid schiet tekort in het op een juiste manier faciliteren van de energietransitie. Ik zou nog wel meer en sneller willen.' Hoe ziet Rogier...
'De overheid schiet tekort in het op een juiste manier faciliteren van de energietransitie. Ik zou nog wel meer en sneller willen.' Hoe ziet Rogier...
De innovatieve en duurzame bakker Weit Hamersma richt met collega-ondernemers een energiecoöperatie op. Wat kunnen collega's van hem leren? Hamersma...
Heb je dat gevoel ook wel eens? Dat je gestraft wordt voor een situatie waar je als persoon niets aan kan doen? Niet alleen omdat je niet wil, maar...
Eigenaar en directeur Martijn Koenders van Pally Biscuits zet volop in op duurzaamheid, maar krijgt soms buikpijn van de klimaatplannen van het...
Vacuüm koelen is de nieuwste techniek in het broodbereidingsproces. Het zorgt voor stand in het product en bespaart energie bij bakker en consument....
Nederland zit op slot. Door de overproductie van stikstof en CO2. Veeteelt, industrie en verkeer zijn de belangrijkste uitstoters van stikstof....
Dagelijks transporteert bakker Thomas Gesche zijn langzaam gerezen deegstukken van zijn bakkerij naar de koeling in een filiaal in de binnenstad....
Op 21 maart opent de Tegemoetkoming Energiekosten energie-intensief mkb (TEK). TEK biedt een tijdelijke tegemoetkoming voor mkb-ondernemingen die...
Beursorganisator Easyfairs van Bakkersvak en exposant Comcam organiseren op woensdag 8 februari een webinar over 'Hoe om te gaan met sterk...
Supermarkten mogen er dan alles aan doen om de prijzen van het basisproduct brood zo laag mogelijk te houden, ook zij kunnen niet voorkomen dat de...