Alles over E-nummers

Alternatief voor kaliumsorbaat (E202)? 'Dit houdt schimmel langer uit bakkerijproducten'

Alternatief voor kaliumsorbaat (E202)? 'Dit houdt schimmel langer uit...

Cupcakes, brood, tortilla's en andere bakproducten gaan snel schimmelen als je ze niet behandelt met bijvoorbeeld kaliumsorbaat (E202). Een...

Familie Van der Kletersteeg viert het zestigjarig bestaan van de bakkerij.

Bakkerij Van der Kletersteeg viert zestigjarig bestaan

Bakkerij Van der Kletersteeg bestaat zestig jaar. De bakkerij is opgericht in 1961 door Gerard en Door van de Kletersteeg. Van een kleine bakkerij is...

Wim van de Kletersteeg samen met zoon Bart en dochter Saskia: 'De beschikbaarheid van graan wereldwijd staat behoorlijk onder druk.'

Van de Kletersteeg maakt Brood 0.0

Bakkerij Van de Kletersteeg in Hoogland maakt met behulp van moderne apparatuur en ouderwets vakmanschap 'puur natuur' brood. De bakker heeft het...

't Stoepje

Brood van bakkerij 't Stoepje nagenoeg E-nummer vrij

Het brood van bakkerij 't Stoepje is nagenoeg E-nummer vrij. De bakkerij speelt hiermee in op de trend van de bewuste en vitale consument.

Zeelandia introduceert grof amandelspijs

Zeelandia introduceert grof amandelspijs

Zeelandia introduceert een nieuw soort grof amandelspijs onder de naam Maestro Extra Grof met Ei. Bijzonder is dat de amandelen grover gemalen zijn....

Gebroeders Van den Berg verwerken clean-label amandelspijs

Gebroeders Van den Berg verwerken clean-label amandelspijs

Brood- en banketbakkerij Gebroeders van de Berg in Maassluis verwerken uitsluitend nog clean-label amandelproducten. Zij betrekken hun amandelspijs...

AH-label puur&eerlijk misleidt

Voedselwaakhond Foodwatch gaat actievoeren tegen Albert Heijn. Volgens de organisatie misleidt de supermarktketen consumenten met het...

Tuinbrood bij Bakker Bertram

Tuinbrood bij Bakker Bertram

Bakker Bertram uit Amsterdam heeft de afgelopen 9 maanden gewerkt aan de ontwikkeling van een Tuinbrood.

Storytelling

Storytelling

Het verhaal bij jouw product of het verhaal van jouw bedrijf wordt steeds meer onderdeel van de marketing, en het wordt steeds belangrijker....

Bakels komt met haver- en gerstbroodmix

Bakels komt met haver- en gerstbroodmix

Bakels Senior uit Weesp introduceert een nieuwe 50%-broodmix met de naam Haver & Gerst-brood. 'Consumenten waarderen het brood vooral om zijn smaak....