Het is weer stollentijd - Hans Som maakt de klassieke stut
Het is weer stollentijd, dat betekent altijd weer even warmlopen. Hans Som doet een handreiking en maakt deze prachtige, klassieke 'stut'.
Het is weer stollentijd, dat betekent altijd weer even warmlopen. Hans Som doet een handreiking en maakt deze prachtige, klassieke 'stut'.
De gevulde banketstaaf met amandelspijs en een knapperige korst van bladerdeeg blijft onverminderd populair in november en december....
De kerstdagen staan voor de deur en ik voel de opwinding daarover als ik met jullie praat. Laat me je vertellen: er is een manier om deze feestelijke...
Met oliebollen kun je niet alleen scoren in de decembermaand, maar je ook onderscheiden én je bedrijf op de kaart zetten. In deze serie verdiepen we...
Via voorrondes waarin 110 amandelstaven zijn gekeurd, belandden er uiteindelijk 16 in de finale. Scheidend Echte Bakker John Treur bakt de...
Sinds 2018 maakt de familie Toebast, van de gelijknamige bakkerij in Hoevelaken, een groot deel van haar chocoladeproducten zelf. Dit werpt zijn...
De drukke periode rond de feestdagen ligt weer in het verschiet. Teamwork, trots als alles goed is afgerond, maar ook stress en lange dagen. Werkdruk...
De drukke laatste maanden van het jaar komen eraan. Tegelijkertijd kampen veel ondernemers met personeelstekort, waardoor de planning van het werk...
Ooit, lang geleden, was er een grote, kale man. Hij deed mee aan Lingo. Mijn familie krijgt er nog altijd spontane uitlachbuien van. Samen met mijn...
Drie jaar geleden besloot André Hilvers van Bakker Hilvers om de productie van banketstaven en -letters in eigen hand te nemen. De ondernemer wil zo...