Aan de slag met vegan? Laat je inspireren tijdens de Dag van het...
Het is bijna zover. De Dag van het Ambacht vindt maandag 11 maart plaats in Evenementenhal Gorinchem. Op deze eerste editie staan vegan en...
Het is bijna zover. De Dag van het Ambacht vindt maandag 11 maart plaats in Evenementenhal Gorinchem. Op deze eerste editie staan vegan en...
Bakkerijsnacks vormen een belangrijk onderdeel van de bakkerijverkoop. Het aanbod aan beschikbare producten wordt steeds gediversifieerder. Daarom...
Het Dutch Pastry Team viert begin 2024 zijn 25-jarig bestaan. Dat gebeurt op de Dag van het Ambacht in de Evenementenhal in Gorinchem. Bezoekers...
Glutenvrij, suikervrij en veganistisch. Het zijn consumententrends waar bakkers op hun eigen manier een draai aan kunnen geven. Uiteraard kwamen deze...
Het Nationaal Schoolontbijt heeft een van de Gezonde Innovatie Awards gewonnen. De uitreiking van de awards sluit het Gezonde Innovatie Event af, dat...
IBA 2023 zit erop. De tendens van de beurs, in oktober in München, is dat er een 'positief sentiment' leefde. Zowel onder de bezoekende bakkers als...
De IBA in München heeft dit jaar vier hoofdthema's. Iedere standhouder heeft de opdracht bij één van die thema's aan te haken, zodat voor de...
De Dag van het Ambacht in Gorinchem staat in het teken van glutenvrij en vegan, een onderwerp waarop de Bakkersvak en IJs-Vak vorig jaar al inzetten....
Op Broodway, 24 tot en 27 september in Kortrijk België, valt op dat exposanten op de beursvloer nieuwe concepten voor bakkers presenteren. Ze willen...
Broodway, de Belgische vakbeurs voor gepassioneerde bakkers, banketbakkers, chocoladebewerkers en ijsbereiders, staat voor de deur. De beurs heeft...