Bakkerswereld Nieuws, kennis en carrière

  • home
  • abonneren
  • bakkersgids
  • digitaal magazine
  • whitepapers
Spring naar menuBakkerswereldHome Abonneren Bakkersgids Digitaal magazine Whitepapers Inloggen

Navigatie

  • home
    • nieuws
    • nieuwsbrief
  • het recept
    • chocolade
    • banket
    • boter & margarine
    • oliebollen
  • de bakkerij
    • allergenen
  • de winkel
    • virtuele toer
    • pasen
  • mensenwerk
    • arbo
    • gezondheid
  • strategie
    • bakkersvak
    • europain
    • bakkerijmonitor
    • bedrijfsvoering
    • bedrijfsoverdracht
    • communicatie en internet
  • video
  • virtuele toer
  • dossiers
    • allergenen
    • arbo
    • bakkerijmonitor
    • bakkersvak
    • banket
    • bedrijfsvoering
    • boter & margarine
    • chocolade
    • europain
    • fruit & gelei
    • gezondheid
    • oliebollen
    • pasen

nieuws over bestuur

  • Klein jaws161129 004 80x60

    NBOV-directeur vertrekt

    NBOV 24 mrt 2017 101
  • Attachment 012 rb image 1645693 80x53

    NBOV zoekt nieuwe bestuursleden

    NBOV 16 nov 2016 30
  • Bas hidding e1467964796698 80x63

    Bas Hidding nieuwe voorzitter Raad van Bestuur Flynth

    Flynth 8 jul 2016 16
  • Frans keurentjes lowres 80x51

    Keurentjes volgt Boer op als voorzitter coöperatiebestuur FrieslandCampina

    FrieslandCampina 15 jun 2016 50

vacatures van jobsinfood.nl:

  • Technical Innovation Manager Bakery (Merksem)

  • International Buyer Food (Warmenhuizen)

Artikelen

  • het recept
  • de bakkerij
  • de winkel
  • mensenwerk
  • strategie

Uitgelicht

  • bedrijfsoverdracht
  • chocolade
  • communicatie en i...
  • criminaliteit
  • whitepapers: grat...

Volg bakkerswereld

  • twitter
  • rss
  • facebook

Events

  • foodvisie

Service

  • nieuwsbrief
  • contact
  • abonneren
  • adverteren
  • werken bij vakmed...
vakmedianet

Vakmedianet. Auteursrecht voorbehouden.
Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Gebruiksvoorwaarden en Privacy Statement

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies