Alles over Bakkersvak

Vanuit een robuuste vitrine liet Bakeplus de meest exclusieve en commercieel aantrekkelijke ijssmaken zien en proeven. Foto: Herbert Wiggerman

De ijsnova van Bakeplus: van exclusieve 'Pistache 1957' tot...

Bakeplus heeft haar meest trendy ijsnoviteiten nog eens onder de aandacht gebracht op de Dag van het Ambacht/IJsvak, maandag 11 maart in Gorinchem....

Het aftellen is begonnen: wie worden Beste Patissier en Beste Bonbon-maker?

Het aftellen is begonnen: wie worden Beste Patissier en Beste...

De namen van de deelnemende patissiers aan de Dutch Pastry Award zijn bekend. Het zijn Rostriana Permatasari, Noa Vlemmix, Veerle Pos, Laurens de...

Robin Hoedjes in actie tijdens een productdemonstatie.

Dutch Pastry Team viert jubelfeest op Dag van het Ambacht

Het Dutch Pastry Team viert begin 2024 zijn 25-jarig bestaan. Dat gebeurt op de Dag van het Ambacht in de Evenementenhal in Gorinchem. Bezoekers...

Bakkers kunnen vragen indienen voor Dag van het Ambacht

Bakkers kunnen vragen indienen voor Dag van het Ambacht

De Dag van het Ambacht in Gorinchem staat in het teken van glutenvrij en vegan, een onderwerp waarop de Bakkersvak en IJs-Vak vorig jaar al inzetten....

Bakels verzorgt op regelmatige basis workshops en studiedagen in het Bakels Bakery Inspiration Centre in Zeewolde. Ook over de introductie van een vegan assortiment.

Bakels lanceert vegan assortiment: 'De weerstand is weg'

Onder het motto 'Nu echt lekker' presenteerde Bakels Senior op Bakkersvak hun vegan assortiment: bavarois, spongecake en cake. Een vegan gele room...

Bakkerswereld nummer 02 2023

Bakkerswereld nummer 02 2023

In dit nummer veel info over verkoop in de winkel en online, een mooie repo over carrièreswitcher Natalie Penders. En een nabeschouwing van de...

Hilde van Maanen en Mark van Gaal winnen Gouden IJscreatie en Gouden IJsspatel. Foto: Ambachtelijk IJscentrum

IJs-Vak als opwarmertje voor het voorjaar: winnaars en de nieuwe...

De IJs-Vak heeft volop inspiratie gegeven richting voorjaar. In dit bericht winnende creaties van de ijsbereiders op de beurs, hoe je kunt verrassen...

Met een smaakcombinatie van onder andere sinaasappel, grapefruit en yuzu, gecombineerd met sansho peper, wist Femke van der Muuren de jury te overtuigen.
Foto's: DPT

Girlpower: Beste Bonbon van Nederland komt van Femke, citrus voert de...

De volgende editie van de wedstrijd om De Beste Bonbon van Nederland in 2024 wordt een speciale. Niet alleen komt de nieuwe bonbon-mal van de hand...

IJs met spek, waarom niet?

Bakkers weer met opgeruimd gezicht naar de Bakkersvak: 'scherpe...

Na een aantal pittige maanden in de bakkerijsector lijken de scherpste randjes er een beetje af. Tenminste, als je dat mag afmeten aan de sfeer die...

Foto: Roel Dijkstra / Joep van der Pal



Bakkersvak 2018 in de Evenementenhal Gorinchem

Column Ivo van Dijkhuizen: 'Invulling geven aan nuttig partnership op...

Bakkersvak in Gorinchem is aanstaande. Tijd voor brood- en banketbakkers, ijsmakers, ondernemers en allerhande foodliefhebbers om daar begin maart...