Peter Klosse: 'Door te sturen op smaak kan bakker klant verleiden' -...
Smaak is een meetbaar begrip waar ambachtelijke brood- en banketbakkers veel meer uit zouden kunnen halen. Dat vindt Peter Klosse, die op uitnodiging...
Smaak is een meetbaar begrip waar ambachtelijke brood- en banketbakkers veel meer uit zouden kunnen halen. Dat vindt Peter Klosse, die op uitnodiging...
Het Genootschap voor de Bakkerij en Bakery Nexus openen het nieuwe jaar op 22 januari 2024 met een bijzonder smakelijk netwerkevent. Het event is ook...
Wat voor de één uitmondt in soms totaal onverwachte blijdschap, betekent voor de ander het wegbrommen van teleurstelling, omdat ze nét dat ene puntje...
Bas Post is vanaf 2022 de nieuwe voorzitter van Bakery Nexus. Hij neemt na drie jaar het stokje over van Tamara Hoogerwaard wier termijn afloopt.
Eindelijk mocht Bakery Nexus weer op inspiratiereis. Deze keer hadden de leden geen vliegtuig als vervoer, maar verbleven ze aan boord van de...
Het zal niemand ontgaan zijn. Een eigen opleiding, niet gekleurd, terug naar de basis, in Zaandam. Twaalf jaar geleden ontstaan als een idee naar...
De hele sector is druk bezig met het bedenken van creatieve aanpassingen om aan het werk te blijven in deze crisistijd. Zo ook Bakery Nexus....
Speel je troefkaart op Bakkersvak. Met die slogan dagen Bakery Nexus, Foodbase en Rabobank bezoekers van de beurs in Gorinchem uit om na te denken...
De borrel die Bakery Nexus voor het derde jaar op rij voor de bakkerijsector organiseerde om het nieuwe jaar af te trappen, krijgt steeds meer body....
Samen. Dat is het thema dat het Genootschap voor de Bakkerij voor 2020 op de agenda heeft gezet voor zijn eerste bijeenkomst op 27 januari, in Den...