Aaldert en Hiltje Bruinsma veranderen de naam van hun bakkerij en...
Aaldert en Hiltje Bruinsma hebben de naam van hun bakkerij in het Friese Oentsjerk verandert van Bakkerij Braaksma in Bakkerij Rustiek. Ook hebben ze...
Aaldert en Hiltje Bruinsma hebben de naam van hun bakkerij in het Friese Oentsjerk verandert van Bakkerij Braaksma in Bakkerij Rustiek. Ook hebben ze...
Ambachtelijk bereid ijs is lekker, maakt blij en is er in allerlei smaken. Maar dat er ook pure wetenschap bij komt kijken, laten ijsmakers Bas van...
In de weekendbijlage van Het Parool begin juli geeft De grote croissanttest antwoord op de vraag: Wat is de beste croissant van Amsterdam? Bij 26...
Het is opvallend hoeveel initiatieven er laatstelijk worden ontwikkeld, die zich richten op puur en ambachtelijk gebakken brood, korte ketens,...
Als fijne koekjes, grove brokken of hele poppen: speculaas luidt altijd de mooie, laatste maanden van het jaar in. Maar steeds vaker wordt de...
Bakkerij Van de Kletersteeg in Hoogland maakt met behulp van moderne apparatuur en ouderwets vakmanschap 'puur natuur' brood. De bakker heeft het...
Vol verbazing keken ambachtelijke ijsbereiders gisteravond naar de uitzending van Keuringsdienst van Waarde over 'IJssalonijs'. 'We worden neergezet...
Het boek 'Een boek over brood' van Issa Niemeijer is afgelopen week verschenen. Eerder publiceerde Bakkerswereld er al over, ook de landelijke media...
De Nederlandse Brood- en Banketbakkersondernemersvereniging (NBOV) heeft op Bakkersvak een nieuw beeldmerk geïntroduceerd: Dé Ambachtelijke Bakker....
Sam's Bakery, een ambachtelijke en biologische bakkerij, opent dit weekend haar deuren aan de Tiendeweg in Gouda. Dat meldt Indebuurt.