AD gaat in op voedingswaarde van brood
Het Algemeen Dagblad besteedt in de krant van 6 november aandacht aan de voedingswaarde van brood. Aanleiding is de licht stijgende broodconsumptie...
Het Algemeen Dagblad besteedt in de krant van 6 november aandacht aan de voedingswaarde van brood. Aanleiding is de licht stijgende broodconsumptie...
Een nieuwe oliebollenwedstrijd is dit jaar financieel nog niet haalbaar. Dit concluderen het NBC, de NBOV en de SAB na het onderzoeken van...
Bij bakker Vliegendehond in Wolvega is dit weekend ingebroken. In de nacht van zaterdag op zondag is de hele zaak doorzocht. Mogelijk dachten de...
Meesterbakker Voskamp uit Spijkenisse mag zich de beste oliebollenbakker van Nederland noemen. De zaak kwam als beste uit de bus bij de AD...
De kwaliteit van de oliebollen verkocht bij oliebolkramen en bakkers wordt steeds beter, meldt het AD in haar krant. Eén op de op de vier...
Bakker Jeroen Brokking (41) van bakkerij Brokking, filiaal IJsselstein, is winnaar van de Oliebollentest 2014 van het Algemeen Dagblad. Eindcijfer...