artikel

Picassobonbons

Het recept

Hiervoor gekleurde cacaoboter aanbrengen in bonbonvormen en verder chemiseren met pure chocolade. De vulling bestaat uit een frisse fruitvulling op basis van karamel.

Picassobonbons

Hiervoor gekleurde cacaoboter aanbrengen in bonbonvormen en verder chemiseren met pure chocolade. De vulling bestaat uit een frisse fruitvulling op basis van karamel.

480 gram castorsuiker (circa 100 gram water)
200 gram room
180 gram glucosestroop
320 gram vruchtenpuree(passiefruit)
500 gram melkchocolade

*Suiker en water karamelliseren
*Room en glucose verwarmen en doorroeren
*Verder afblussen met puree en melkchocolade doorroeren.

Werkwijze:
*In bonbonvormen gekleurde cacaoboter (50ºC) met kwast, vingertoppen (rubber handschoen) of airbrush aanbrengen
*Met titaandioxide cacaoboter wit maken en aanbrengen
*Chemiseren met pure chocolade
*Vulling aanbrengen en afsluiten met pure chocolade.

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels