fotoreportage

Echte Bakker Van der Kloet Leeuwarden

Foto & Video

De nieuwe winkel van bakker Oonk in Hengelo baarde eerder dit jaar opzien. Die van Echte Bakker Van der Kloet in Leeuwarden mag er ook zijn. De zevende vestiging van eigenaar Joop van der Veen valt op met een bijzondere broodpresentatie en vele afdelingen. Met recht óók een winkel van de toekomst. ‘De bakkerswinkeltjes in de Parijse wijk Montmartre hebben mij geïnspireerd.

Echte Bakker Van der Kloet Leeuwarden

De nieuwe winkel van Oonk in Hengelo baarde eerder dit jaar opzien. Die van Echte Bakker Van der Kloet in Leeuwarden mag er ook zijn. De zevende vestiging van eigenaar Joop van der Veen valt op met een bijzondere broodpresentatie en vele afdelingen. Met recht óók een winkel van de toekomst. ‘De bakkerswinkeltjes in de Parijse wijk Montmartre hebben mij geïnspireerd.’  

Reageer op dit artikel