fotoreportage

Gebackerij van den Berg timmert aan de weg

Foto & Video

Ton en Cees van den Berg zijn trots op waar ze nu staan met Gebackerij van den Berg. In de lunchroom van de vestiging in Gouda erkennen de broers dat de bedrijfsactiviteiten uit de hand zijn gelopen. Bruidstaartenwinkel, cateringservice, tearoom, taartenexpress, siroopwafelbakkerij, banketbakkerij, winkel én ontbijtservice maken diverse boekhoudafdelingen noodzakelijk.

Gebackerij van den Berg timmert aan de weg

Ton en Cees van den Berg zijn trots op waar ze nu staan met Gebackerij van den Berg. In de lunchroom van de vestiging in Gouda erkennen de broers dat de bedrijfsactiviteiten uit de hand zijn gelopen. Bruidstaartenwinkel, cateringservice, tearoom, taartenexpress, siroopwafelbakkerij, banketbakkerij, winkel én ontbijtservice maken diverse boekhoudafdelingen noodzakelijk.

 

Reageer op dit artikel