nieuws

Derde ‘Kom voor de Bakker’-evenement in teken van Kerstmis

Evenementen

Veenhuizen Groep houdt op dinsdag 24 mei voor de derde keer het ‘Kom voor de Bakker’-evenement. Ovenproducenten, bakkerijprofessionals, meelleveranciers en diverse andere dienstverleners presenteren zich in de keukens van Veenhuizen. Het thema is ‘Kerst 2016’.

Derde ‘Kom voor de Bakker’-evenement in teken van Kerstmis
Ovenproducenten, bakkerijprofessionals, meelleveranciers en diverse andere dienstverleners presenteren zich in de keukens van Veenhuizen. Foto: Miwe

Het ‘Kom voor de Bakker’-evenement is bedoeld voor bakkers en andere food-professionals. Doel van het evenement is elkaar ontmoeten, inspireren, informeren en ideeën uitwisselen.

Seminars en workshops

Naast Meester Boulanger Wietse Schiere (Koopmans Meel), die deze dag behalve zijn succesrecepten het geheim prijs geeft van de perfecte oliebol, zijn er diverse seminars en workshops met onder anderen Droes Prinsen, mede-oprichter van La Place, Beekwilder (onder andere etaleren), patisserie, bakken, recepten en marketing.

Aanmelden

De dag begint met een echte kerstlunch en wordt afgesloten met een kerstborrel en een nieuwjaarstoast. Tijdens de drukbezochte Bakkersvak in Rosmalen hebben zich al ruim tweehonderd bakkers opgegeven voor dit evenement. Belangstellenden kunnen zich nog opgeven voor ‘Kom voor de Bakker 2016’ via de website Komvoordebakker.nl.

Reageer op dit artikel