nieuws

Jules Peeters: ‘Laatste ontwikkelingen van Sigep te zien op IJsVak’

Evenementen

Expocentrum Rimini Fiera in het Italiaanse Rimini is van zaterdag 23 tot en met woensdag 27 januari het toneel van de 37e editie van de Sigep, de International Exhibition for Artisan Production of Gelato, Confectionery and Bakery. Jules Peeters, pr- en marketingmedewerker bij Bakeplus, bezoekt net als in 2015 deze ‘ijsbeurs’ en doet ook in 2016 speciaal voor Bakkerswereld in een aantal bijdragen in woord en beeld verslag van het toonaangevende evenement.

Jules Peeters: ‘Laatste ontwikkelingen van Sigep te zien op IJsVak’
Het Bakeplus-team dat de Sigep 2016 in het Italiaanse Rimini bezoekt, met links vooraan Jules Peeters. Foto: Jules Peeters

27 januari

Jules Peeters: ‘Beursdag 5. Na vier dagen van mooie drukte is vandaag de vijfde en laatste beursdag. Een relatief rustige beursdag. De meeste Nederlanders hebben reeds hun vlucht huiswaarts gepakt. Voor ons een mooie gelegenheid om alles eens goed op een rijtje te zetten.’

‘De voorbereidingen voor de IJsVak zijn natuurlijk al enige tijd in volle gang. Maar de laatste noviteiten, trends en ontwikkelingen uit IJsland Italië die halen wij altijd rechtstreeks vanaf de Sigep naar Nederland. Wat zijn de noviteiten die wij zeker op de Nederlandse markt succesvol gaan lanceren? Welke nieuwe concepten zijn geschikt voor de Nederlandse markt?’

‘Daarbij hebben wij geluisterd naar de mening van onze Nederlandse ijssbereiders. Morgen gaan wij er druk mee aan de slag.
Wij ontvangen iedereen graag op 2 en 3 februari tijdens de IJsVak-Beurs in Uden.’

Bijdragen 2016

Lees ook de eerdere bijdragen van Jules Peeters over de Sigep 2016:

Deel 1: 22, 23 en 24 januari 2016

Deel 2: 25 januari 2016

Deel 3: 26 januari 2016

Bijdragen 2015

Lees ook de bijdragen van Jules Peeters over de Sigep 2015:

Deel 1: 16, 17 en 18 januari 2015

Deel 2: 19 januari 2015

Deel 3: 20 januari 2015

Reageer op dit artikel