nieuws

Patisserie Walter van Erven opent geheel verbouwde winkel

De winkel 99

Patisserie Walter van Erven opende op 10 februari de deuren van haar geheel verbouwde winkel in Tilburg.

Patisserie Walter van Erven opent geheel verbouwde winkel
Patisserie Walter van Erven

De eigenaren, Erik en Mieke van Son, voeren dit bedrijf reeds 26 jaar en voerden al eerder winkelverbouwingen door. Met deze verbouwing willen ze een winkel creëren met een totaal andere uitstraling die behoort bij de kwaliteit van hun producten en aansluiting houdt bij de smaak van de kritische consument. De beleving in de winkel en de presentatie van de producten hebben veel aandacht gekregen. Accent is blijven liggen op de taarten, het gebakjesassortiment en de bonbons. Daarnaast is er achter in de winkel een grotere broodpresentatie gekomen. Tevens is hier een mooie doorkijk naar de attractieve en actieve bakkerij.

Van Erven 019

Teamwork

Bij de opening viel de grote betrokkenheid van de medewerkers in het bijzonder op. Het meedenken met de vernieuwingen die ze konden doorvoeren in het assortiment. Het zien uitvoeren van de opgedane inspiraties bij de banketbakkersvereniging Heerlijk & Heerlijk. Teamwork was het sleutelwoord en de ruimte van de ondernemers krijgen om verantwoordelijkheid te pakken.

Een van de verkoopsters vertelde een week na de opening met trots over de leuke reacties van de klanten. Het viel haar op dat men ineens producten zag staan die eerder niet waren opgevallen. Het voelde of ze in een nieuwe baan was begonnen en ze genoot weer van het dagelijks vullen van de winkel.

Van Erven 014De winkel is gevestigd aan een plein met meerdere winkels. Door de bouw van dit winkelgebied heeft men te maken met een wat naar achter vallende etalage en entree. Om toch goed op te vallen is de vooruitstekende bovengevel voorzien van twee banieren die opvallen bij passerende automobilisten.

Reageer op dit artikel