nieuws

Chocoladebar Quetzal opent 1 september in Amersfoort

De winkel 60

‘Er is meer in het leven dan chocolade, maar nu even niet.’ Met die huisspreuk opent donderdag 1 september de eerste Quetzal Chocoladebar van Nederland, in Amersfoort. Als basis meer dan 100 soorten chocolademelk, maar daarnaast ook vele soorten chocolade uit binnen- en buitenland, verwerkt in onder meer milkshakes, brownies en ijs. De Belgische keten wil dit jaar nog 3 tot 5 zaken openen in Nederland.

Chocoladebar Quetzal opent 1 september in Amersfoort
Franchisegever Robert Hoenderdos opent,, onder toeziend oog van genodigden en franchisenemers echtpaar Van der Heul, Quetzal Chocoladebar officieus. Vanaf donderdag 1 september is de zaak in Amersfoort geopend voor het grote publiek.

In België, waar het concept ontstaan is, zijn al twee Quetzal-zaken te vinden; in Leuven en Antwerpen. Ook Duitsland heeft al twee zaken van de chocolade-keten; in Chemnitz en Leipzig. Donderdag 1 september gaat dus de eerste Nederlandse vestiging open in Amersfoort.

100 soorten chocolademelk

Franchisegever in Nederland is Robert Hoenderbos, franchisenemers is het ondernemersechtpaar Van der Heul. In de Chocoladebar zijn onder andere meer dan 100 soorten chocolademelk verkrijgbaar. Daarnaast is chocolade onder meer verwerkt in ijs, brownies en milkshakes. Voor wie even genoeg chocolade heeft gehad, zijn er ook smoothies, frisdranken en ‘milkshakes chocoless.’

Quetzal geeft aan dit jaar nog drie tot vijf zaken in Nederland te willen openen.

Reageer op dit artikel