nieuws

Bakkerij Pijpers in zee met Plus Benders

De winkel 108

Bakkerij Pijpers opent een open bakkerij op de winkelvloer van het nieuwe foodconcept van Plus-ondernemer Geert Benders.

Bakkerij Pijpers in zee met Plus Benders

Eind 2016 opent Beej Benders haar deuren aan het Nolensplein te Venlo. Het gaat hierbij om een foodconcept waarin een versmarkt wordt gecombineerd met horeca.

Ambacht, kwaliteit en vers

‘Ambacht, kwaliteit en vers staan bij ons voorop. We gaan dan ook met veel vertrouwen een samenwerking aan met Patrick en Ireen Pijpers van Bakkerij Pijpers’, zegt Geert Benders in een reactie op de samenwerking.

Productieproces in bakkerij

De bakkerij op de winkelvloer geeft klanten straks een kijkje op het productieproces van brood. ‘Zo kunnen wij laten zien hoe mooi het ambachtelijke bakkersvak is’, zegt bakker Patrick Pijpers. Naast het gebruikelijke ambachtelijke broodassortiment verzorgt bakkerij Pijpers ook diverse Limburgse specialiteiten, zoals Limburgs roggebrood en Limburgse vlaaien.

Verse maaltijden in Beej Benders

Binnen het nieuwe concept van Benders wordt zoveel mogelijk voedsel zelf geproduceerd en samengewerkt met Limburgse boeren en leveranciers. ‘We maken het onze gasten graag gemakkelijk. Iedere dag worden er verse maaltijden bereid om mee naar huis te nemen of om van te genieten in ons restaurant’, aldus de ondernemer.

Reageer op dit artikel