nieuws

Bakkerij Schellens speelt in op succes Kruijswijk in Giro

De winkel 15

Nuenen kleurt steeds meer roze door Steven Kruijswijk. De Nederlandse wielrenner is sinds zaterdag in het bezit van de roze leiderstrui in de Ronde van Italië. Daarmee stijgt de wielerkoorts in de Brabantse plaats, waar hij opgroeide en waar zijn ouderlijk huis nog staat. Ook Bakkerij Schellens speelt hier op in.

Bakkerij Schellens speelt in op succes Kruijswijk in Giro
Facebook Schellens

Bakkerij Schellens verkoopt sinds dinsdag tompoucen met een foto van Kruijswijk erop. ‘We spelen hier zeker in op het succes van Steven. Hij woont hier dan wel niet meer, maar hij is en blijft een Nuenenaar. Als hij van het weekend nog in het roze rijdt, gaan we het nog wel grootser aanpakken’, aldus eigenares Joke Schepers-Groenen.

Ook de fietsenwinkel Rubino is in het roze omgetoverd. ‘Het gaat steeds meer leven. Het beeld van Vicent van Gogh hier in het park heeft ook al een roze doek om. We zijn er ook van overtuigd dat Steven de Giro gaat winnen’, zegt Sjef Kisters.

Reageer op dit artikel