nieuws

Beko Verpakkingen geeft Voorjaarsbrochure 2016 uit

De winkel

Beko Verpakkingen heeft een nieuwe voorjaarsbrochure uitgegeven. De brochure bevat het gehele voorjaarsassortiment met verpakkingsoplossingen en verpakkingsideeën voor elk ambachtelijk brood- en banketproduct.

Beko Verpakkingen geeft Voorjaarsbrochure 2016 uit
Beko Verpakkingen

Met de creaties kan elk (banket)bakkersbedrijf zich volgens Beko Verpakkingen onderscheiden en producten als cadeautjes presenteren: ‘Mooie en handige verpakkingen onderstrepen de kwaliteit van producten en luxe verpakkingen stimuleren impulsaankopen.’

Plastic tasjes

In de voorjaarbrochure van Beko Verpakkingen vinden (banket)bakkers verpakkingen voor Pasen, Moederdag, Valentijn, Koningsdag, dessert en ijs, chocolade en ontbijt & lunch (tip: Jammiebox). Ook besteedt Beko Verpakkingen aandacht aan het verbod op het meegeven van gratis plastic tasjes.

Bekijken

De Beko Verpakkingen voorjaarsbrochure 2016 is online te bekijken via de websites Beko-verpakkingen.nl en Issuu.com/bekoverpakkingen/docs/voorjaarsbrochure_2016. Voor antwoord op vragen of voor andere verpakkingen, kunnen belangstellenden bellen met Beko Verpakkingen, tel. (024) 378 66 44.

Reageer op dit artikel