nieuws

Jongerius Bakker uit Rokkeveen heropend winkel in verspassage

De winkel

De verbouwde winkel van Jongerius Bakker in Rokkeveen werd op dinsdag 8 september heropend. De nieuwe winkel bevindt zich op de Quirinegang nummer 77. Samen met Keurslager Reas, Vishandel Volendam en De Kaasspecialist wordt de nieuwe ‘Verspassage’ gevormd.

Jongerius Bakker uit Rokkeveen heropend winkel in verspassage

Jongerius Bakker heeft de verbouwing aangegrepen om een nieuw concept uit te rollen: in het nieuwe filiaal zal ook op locatie worden gebakken. In de bakkerij achter de winkel wordt gedurende de hele dag vers brood gebakken. Op deze manier is de ambachtstrots en het plezier waarmee gebakken wordt goed zichtbaar. Jongerius Bakker werd bij het ontstaan van deze nieuwe winkelvorm geïnspireerd door de grote belangstelling voor de Open Dag, die elk jaar op de hoofdbakkerij wordt georganiseerd en duizenden bezoekers trekt.

Assortiment

Naast het vertrouwde Jongerius Bakker assortiment- inclusief het welbekende Monnikenbrood, wordt in Rokkeveen ook handgemaakt vloerbrood, op basis van desem gemaakt. Daarvoor is een bijzondere oven aangeschaft, waar uit, naast diverse grootbroden, ook Franse baguettes en ambachtelijke vloerkadetten uit zullen rollen. Naast brood en banket kun je bij Jongerius Bakker Rokkeveen ook terecht voor ambachtelijk gemaakt ijs, Belgische chocolade, diverse Nespresso koffie en een mooi assortiment aan Italiaanse frisdranken en biologische vruchtensappen.

Terras

Alles kan genuttigd worden op het terras van de winkel, of worden meegenomen in een duurzame take away verpakking.

Reageer op dit artikel