fotoreportage

Fotorepo: Opening bakkerszaak Jan Linders

De winkel 358

Jan Linders heeft vanochtend in het Limburgse Roggel een eigen bakkerswinkel geopend.

Fotorepo: Opening bakkerszaak Jan Linders

De opmerkelijke stap is het gevolg van een broodstrijd tussen de supermarktketen en Bakkerij Heerschap, ook gevestigd in Roggel. Jan Linders mag in zijn filiaal in het Limburgse dorp geen broodafdeling openen. Dit staat in een inmiddels dertig jaar oude huurovereenkomst met Bakkerij Heerschap, onderdeel van de Heerschap Groep en tevens eigenaar van zes Jumbo-winkels.

Stap naar voorzieningenrechter

Jan Linders opende onlangs toch een broodafdeling in de winkel. Bakkerij Heerschap, onder leiding van Stan Heerschap, stapte hierop naar de voorzieningenrechter die bepaalde dat de broodafdeling weer moest verdwijnen.

160907-0610Linders bakkerijVlaai voor vijftig klanten

Vanaf vandaag verkoopt Jan Linders echter weer brood en banket in Roggel door de opening van de bakkerswinkel. Locatie van de bakkerszaak is Koppelstraat 10. De eerste vijftig klanten hebben een gratis vlaai gekregen. Hierbij foto’s van de opening en de bakkerszaak. Foto’s zijn van Bert Jansen.

Reageer op dit artikel