nieuws

Patisserie de Rouw sluit periode van verandering af

De bakkerij 176

Nadat in oktober 2015 Patisserie de Rouw ingrijpend werd verbouwd, gemoderniseerd en opnieuw ingericht, heeft ook de website van deze patisserie nu een uitstraling met internationale allure. De restyling van Patisserie de Rouw is hiermee voltooid.

Patisserie de Rouw sluit periode van verandering af
Facebook Patisserie De Rouw

Arthur en Doris de Rouw sluiten met hun team een periode van verandering af. ‘Samen met een geweldige groep toeleveranciers zijn de veranderingen vormgegeven’, blikken ze terug.

Internationaal georiënteerd

Arthur en Doris de Rouw zijn mede dankzij hun netwerk bij Relais Desserts International, een groep internationale toppatissiers waarvan Arthur het enige Nederlandse lid is, goed in staat te begrijpen wat de eisen van de internationaal georiënteerde consument van nu zijn. Alle opgedane ideeën zijn nagenoeg allemaal verwerkt in het nieuwe interieur.

Optimale beleving

De nieuwe voorgevel van de patisserie wordt gekenmerkt door een entree met internationale allure. Eenmaal binnen is er voor de consument de keuze om snel en gericht het lekkers uit de zorgvuldig ingerichte schappen te kiezen, of zich deskundig te laten adviseren. Vanuit de winkel is een doorkijk gemaakt naar de productieruimte. Optimale beleving dus.

Pick Up Point

Consumenten of bedrijven die geen tijd hebben om de winkel in te gaan kunnen hun vooraf gedane bestelling – via de vernieuwde website – snel afhalen bij het zogenaamde Pick Up Point aan de zijkant van het pand. Het is slechts een kwestie van minuten om het lekkerste gebak op te halen.

Website

Na de winkel was het de beurt aan de website. Met de heerlijkheden uit de Patisserie als uitgangspunt, het gezin De Rouw en alle medewerkers. Het resultaat mag er zijn! De website spreekt niet alleen tot de verbeelding, de site nodigt uit tot creatie van een verwenmoment. De bezoeker hoeft alleen nog maar een ‘excuus’ te bedenken om tot bestellen of het bezoeken van de winkel over te gaan.

Begrip

Patisserie de Rouw is al meer dan 50 jaar een begrip in Vught. De befaamde nougatine is niet meer weg te denken uit het assortiment zoals ook het echte Brabantse Worstenbrood. Patisserie De Rouw is een waar begrip als gebakswinkel. Het assortiment kent een aantal vaste waarden in de ruime sortering klassiekers, maar het laat ook zien bij de tijd te blijven. Steeds weer weet het innovatieve team van De Rouw de bezoeker te verrassen met nieuwe toonaangevende patisserie-varianten. Ook de rijke keuze in heerlijke chocolade en de wereldse mini-bonbons zijn een constante. En dan de bruidstaarten. Via de online agenda kunnen toekomstig bruidsparen een proefsessie inplannen. Samen met de patissiers van De Rouw wordt op basis van de wensen van het paar een voorstel voor de taart gedaan.

Zeer voorkomend

Vanzelfsprekend wordt alleen gebruikgemaakt van de beste kwaliteit grondstoffen. Alleen de beste patissiers krijgen een plek in het team. Ook in service blinkt De Rouw uit; in de prachtige entourage van de winkel zijn de verkoopdames het winkelende publiek zeer voorkomend van dienst. Vanuit het Pick Up Point wordt snel en vakkundig gehandeld om tot een efficiënte levering over te gaan. Een klantenkaart biedt de ‘vaste’ klant extra voordeel. Weekaanbiedingen laten de consument voordelig kennismaken met klassieke en nieuwe producten.

Aanstormend talent

Maar De Rouw is meer. Menig aanstormend talent, zowel uit Nederland als uit het buitenland, krijgt bij Patisserie de Rouw de kans om de fijne kneepjes van het vak onder de knie te krijgen. Om ook een steentje bij te dragen aan het milieu introduceert De Rouw binnenkort een milieuvriendelijke shopper. Hierdoor gaat minder energie verloren aan wegwerpdraagtassen.

 

Voor meer informatie: Derouw.nl

Reageer op dit artikel