nieuws

Beko Nederland wordt per 1 mei Beko Groothandel

De bakkerij 68

Beko Nederland BV krijgt vanaf 1 mei 2016 de nieuwe naam Beko Groothandel. De dc’s in Meppel, Utrecht, Veghel en ’s-Gravenzande behouden respectievelijk de namen Beko Noord, Beko Midden, Beko West en Beko Zuid.

Beko Nederland wordt per 1 mei Beko Groothandel
Afbeelding: Beko

Alleen de naam ondergaat een wijziging, het nummer van de Kamer van Koophandel, het B.T.W. nummer en de adresgegevens veranderen niet.

E-mailadressen

Ook de bekende e-mailadressen wijzigen 1 mei: @beko-nederland.nl wordt @beko-groothandel.nl en de naam van de webshop wordt Shop.beko-groothandel.nl ( was Shop.beko-nederland.nl, red.). Overigens komen mails en bestellingen die bakkers sturen naar @beko-nederland.nl voorlopig nog gewoon aan. Mails en bestellingen gaan dus niet verloren.

Reageer op dit artikel