nieuws

Heerlijk & Heerlijk-trofee Gilde Goud voor Teunissen in Velp

De bakkerij

Banketbakkersgilde Heerlijk & Heerlijk heeft de Gilde Goud-trofee toegekend aan Banketbakkerij Teunissen in Velp. Bedrijfsadviseur Hans Tros overhandigde namens Heerlijk & Heerlijk de bijbehorende award aan Marco en Carin Teunissen in hun winkel in Velp.

Heerlijk & Heerlijk-trofee Gilde Goud voor Teunissen in Velp
De appelslof van Banketbakkerij Teunissen is volgens Heerlijk & Heerlijk het beste en meest opvallende product van het jaar. Banketbakkerij Teunissen

Het echtpaar Teunissen ontving de trofee Gilde Goud voor ‘de al jaren stabiele kwaliteit en technische bijdrage aan het gilde van de betere banketbakkers en dan met name voor de gebaksrollen’, waaronder de appelslof. Volgens Heerlijk & Heerlijk zijn het roomboter-boterkoekdeeg en lekkere verse appels ‘goed in balans’ bij de appelslof, waarvan de bovenkant wordt versierd met amandelspijs.

Zeer hoog niveau

‘Carin en Marco presteren al jaren op zeer hoog niveau in de branche. De kwaliteit van alles wat in deze banketbakkerij wordt vervaardigd onderscheidt zich al jaren door het hoge niveau op patisserie gebied’, citeert RhedenNieuws.nl Hans Tros, de bedrijfsadviseur van het gilde.

Profiteroltraat

Banketbakkerij Teunissen is niet alleen bekend vanwege de appelslof, ook de profiteroltaart van Marco Teunissen valt in de smaak. Bakkerswereld legde begin 2015 de bereiding van dat product vast.

Reageer op dit artikel