nieuws

Borgesius en The Bread Office met nieuwe concepten op Horecava 2016

De bakkerij

Bakkerij Borgesius presenteert op de Horecava samen met dochteronderneming The Bread Office een nieuwe wereld van broodconcepten, belegd en onbelegd. Voor retail- en horecaondernemers,is het Bake-it concept ontwikkeld. Hiermee bakken zij krakend vers vloerbrood in 50 minuten. The Bread Office biedt concepten waarmee het mogelijk is om ‘ook in onze snelle samenleving buiten de deur gezond, lekker en vers te kunnen eten’.

Borgesius en The Bread Office met nieuwe concepten op Horecava 2016
Afbeelding: Bakkerij Borgesius

De Bake-it deegstukken zijn gerezen ongebakken en worden diepgevroren in dozen, door totaalleverancier Van Zelst, aangeleverd. Met het brede aanbod aan deegstukken kan elk gewenst brood worden gebakken. Van fluweel zacht witbrood tot robuust donker meergranen brood. Alle deegstukken worden bereid met voordeeg en zijn e-nummervrij. Bake-it is uitermate geschikt voor ondernemers die de broodbereiding willen outsourcen, de productiekosten willen verlagen en de kwaliteit en verkrijgbaarheid willen verbeteren.

Eersteklas convenience-producten

‘Alleen de lekkerste belegde eersteklas convenience-producten zijn voor The Bread Office goed genoeg. Dat is een keuze voor de beste ingrediënten en de lekkerste smaakcombinaties’, aldus Bakkerij Borgesius. ‘Voor tankstations zonder eigen bakery, die haar consument snel een kwalitatief hoogwaardig broodje wil kunnen serveren, biedt The Bread Office handige belegschema’s.’

Familiebedrijf

Bakkerij Borgesius is een familiebedrijf dat bestaat sinds 1895. ‘Iedereen moet kunnen genieten van lekker vers brood. Versheid zorgt voor de beste beleving van smaak en kwaliteit’, luidt de filosofie van Bakkerij Borgesius. ‘Vanaf de oprichting zijn kwaliteit, innovatie en passie voor brood de drijfveren waarmee Borgesius haar klanten altijd weet te verrassen. Borgesius werkt uitsluitend met hoogwaardige grondstoffen en gelooft in vooruitgang door innovatie.’

Stand

Borgesius en The Bread Office zijn tijdens de Horecava te vinden in stand EL04. De Horecava 2016 heeft van maandag 11 tot en met donderdag 14 januari plaats in de Amsterdam RAI. Toegangskaarten zijn verkrijgbaar via de website Horecava.nl.

Reageer op dit artikel