nieuws

Bakkerij Vreugdenhil zoekt naam voor nieuw brood via Facebook

De bakkerij

‘Help ons aan een naam voor dit nieuwe brood!’ Die oproep doet Bakkerij Vreugdenhil via haar Facebookpagina. De bakkerij uit Maasdijk hoopt zo van haar volgers en andere belangstellenden goede suggesties te krijgen.

Bakkerij Vreugdenhil zoekt naam voor nieuw brood via Facebook
Het nieuwe brood, gemaakt van 100 procent Maasdijkse spelt, waarvoor Bakkerij Vreugdenhil een naam zoekt. Afbeelding: Bakkerij Vreugdenhil

Het nieuwe brood van Bakkerij Vreugdenhil aan de Willem III straat 27 in Maasdijk wordt gemaakt met 100 procent Maasdijks spelt (‘van eigen veld’), heeft een desembasis, wordt gevuld met rozijnen en abrikozen en laat zich omschrijven als ‘een stevig, zwaar broodje’. ‘Volgende week zaterdag kiezen we de meest leuke naam’, meldt Bakkerij Vreugdenhil op Facebook. ‘De winnaar krijgt natuurlijk dit nieuwe brood en wat lekkers!’

Chutney-kaasbrood

De zoektocht naar de naam voor het nieuwe brood, valt samen met de introductie van een andere innovatie, waarvoor de bakkerij uit Maasdijk al wel een naam heeft verzonnen: chutney-kaasbrood. ‘Hartig meergranenbrood met dre verschillende soorten kaas en chutneysaus, een mix van Indiase en Pakistaanse kruiden’, aldus Bakkerij Vreugdenhil.

Reageer op dit artikel