nieuws

Hela Thissen en Beko Nederland houden marsepeinworkshops

De bakkerij

Hela Thissen en Beko Nederland houden ook in het najaar van 2015 marsepeinworkshops. De bijeenkomsten hebben plaats in heel Nederland.

Hela Thissen en Beko Nederland houden marsepeinworkshops
Beko Nederland

Tijdens de workshops werkt u met Lubeca marsepein, een volgens Hela Thissen en Beko Nederland ‘zuiver en eerlijk product, gemaakt volgens de traditionele warme methode, van de beste Zuid-Europese amandelen. Wereldwijd gewaardeerd door de goede smaak. Van een zeer goede kwaliteit tegen een gunstige prijs’.

Minimumafname

De minimumafname is 75 kilo Lubeca marsepein per deelnemend bedrijf per workshop. Deelnemers bepalen zelf welke hoeveelheid marsepein voor figuren worden gebruikt. Het resterende deel kan, al dan niet gekleurd, worden meegenomen. Bedrijven kunnen maximaal twee medewerkers per bedrijf inschrijven. Afhankelijk van de locatie kunnen acht tot tien bedrijven deelnemen.

Locaties

Deze workshops vinden dit jaar plaats in:

  • Almelo (dinsdag 27 en woensdag 28 oktober)
  • Amersfoort (dinsdag 29 september en maandag 26 oktober)
  • Eindhoven (maandag 5 oktober)
  • Hoogeveen (maandag 12 en dinsdag 13 oktober)
  • Hoorn (woensdag 30 september en donderdag 29 oktober)
  • Leeuwarden (donderdag 8 oktober)
  • Middelburg (woensdag 4 november)
  • Rotterdam (woensdag 7 oktober)

Inschrijven

Voor een aantal locaties is de exacte datum nog niet bekend, maar inschrijven kan al wel. Belangstellenden kunnen aan hun accountmanagers van Beko Nederland of Hela Thissen doorgeven dat zij geïnteresseerd zijn, waarna er contact wordt opgenomen zodra de definitieve data bekend zijn. Een mailtje sturen naar e-mailadres rg@hela.nl kan ook.

Reageer op dit artikel