nieuws

Franse Meester Mickaël Chesnouard te gast bij Bakery Institute

De bakkerij

Mickaël Chesnouard (M.O.F.) is dinsdag 8, woensdag 9 en donderdag 10 september te gast bij het Bakery Institute in Zaandam. Daar zet de Franse boulangeriegrootmeester samen met François Brandt ‘de boulangerie op stelten zetten’.

Franse Meester Mickaël Chesnouard te gast bij Bakery Institute
Mickaël Chesnouard (M.O.F.). Foto: YouTube

Chesnouard is werkzaam voor Minoterie Girardeau, de molen waarvan het Bakery Institute de Franse bloem betrekt. De titel M.O.F., die de vakman achter zijn naam mag zetten, staat voor Meilleur Ouvrier de France. Dat is ook de naam van een 4-jaarlijks zeer uniek en prestigieus examen, dat wordt afgenomen binnen allerlei ambachten in Frankrijk. Chesnouard heeft deze titel behaald in de boulangerie.

Reageer op dit artikel