nieuws

Echte Bakker Schepers en Keurslager Grashuis bundelen krachten

De bakkerij

Echte Bakker Jordy Schepers uit Westerbork en Keurslager Grashuis uit Beilen betrekken gezamenlijk een winkel in Beilen. De gecombineerde winkel komt in het nieuwe gedeelte in het straatje tussen de Brinkstraat en de Ventweg, meldt de krant van midden-Drenthe op haar website.

Echte Bakker Schepers en Keurslager Grashuis bundelen krachten
Afbeelding: Echte Bakkersgilde

De gezamenlijke winkel gaat op 1 oktober open. Jordy Schepers vertelt aan de krant: ‘Er is wel behoefte aan een Echte Bakker.’ Voor Derk Grashuis, die nu vier jaar met zijn slagerij tegenover het gemeentehuis zit, heeft de nieuwe locatie een veel betere ligging: ‘Een veel betere plek. Ik had drie jaar geleden al contact met de projectontwikkelaar, maar het kon niet eerder.’

Bakkerij cadeau

In 2008 kreeg Schepers de bakkerij van zijn ouders cadeau voor zijn achttiende en was daarmee de jongste eigenaar van Nederland. Lees het artikel hier terug.

Reageer op dit artikel