Nieuws

Bakkerij Peking maakt goede start

2 3532 Nieuws

001_food-image-BAK4371I01.jpg

PEKING - Holland Bakery heeft zijn vuurdoop gehad. Vandaag (donderdag) was de eerste bakdag in Peking. Chef de mission Hans Som: 'Het gaat goed.'

'Het gaat goed', zijn de eerste woorden van Hans Som na de eerste officiele bakdag van Holland Bakery in Peking. Vandaag donderdag werden de bakkerij en het Holland Heineken House officieel geopend. De Nederlandse  ambassadeur in China nam het eerste brood officeel in ontvangst. Som: 'Het is heel warm en we moesten hier en daar improviseren, maar we hebben een knap stukje brood en banket gemaakt met zijn allen', blikt hij terug op de dag. 'De jongens helpen elkaar uitstekend en de consumenten hebben alleen maar lovende woorden. Prima dus daar doen we het voor.'

Aandacht
Ook over aandacht heeft Holland Bakery niets te klagen. Naast de Nederlandse amabasssadeur die het eerste brood in ontvangst nam, kwam ook Charlene de Carvalho-Heineken, de hoogste baas van Heineken langs om een brood te kopen. Daarnaast is de Telegraaf langsgeweest voor een interview, aldus Renee Boogerd.

Naar het dossier Peking

door Peter de Weerd

Gerelateerde tags

2 reacties

 • # 1

  De Konijnen

  Super Jongens, erg gezellig met jullie!
  Groeten aan Barry, Hans, Vincent en Kees!

  De konijnen;)
 • # 2

  Hobbycars

  Wait, I cannot fathom it being so srtaihgtforward.

reageer

Of registreer je om te kunnen reageren.

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.